Frakt & Returer för privatkunder

Frakt DHL  149:- Sek 0-20kg(på fraktkänsliga/skrymmande varor tillkommer extra fraktavgift 50-350:- Sek

som framgår vid beställning)Fri frakt vid order överstigande 600:-ex moms ink 700:- exlusive extra fraktavgift.

Brevfrakt stl max (L24xB24xH3cm) 60-130:- Sek 0-500gr *(enligt särskilda villkor)

Leveranser sker till utlämningsställe som är anslutet till Dhl. Vi scannar och sänder Er order till Er e-mail vid leverans.Du får från Dhl sms eller e-mail samma dag som paketet anländer till Dhl servicepoint.För att kontakta Er per sms,e-mail uppger vi  Era lämnade uppgifter på e-mail och telefon.Om lämnade uppgifter är felaktiga är kunden ansvarig för eventuella retur/hanteringskostnader.(Paket 21kg eller mer måste hämtas i vår fysiska butik). I normala fall är paketet framme inom 2 - 7 arbetsdagar. Paketet måste hämtas från en närliggande Dhl service point.Närliggande tobaksaffär, bensinstation, livsmedelsbutik m.m.Vid användade av vår brevfrakt med godkännande av särskilda  villkor sänds varan direkt till uppgiven adress.Endast mail bekräftelse på att varan sänts.
*(särskilda villkor   Vi erbjuder brevfrakt för varor som kan sändas med brev (0-500gr). Om du väljer vår brevfrakt kan vi inte hållas ansvariga för om leveransen inte kommer fram.Brevet är ej spårbart. Ersättning för frakt och vara görs inte, val av detta fraktalternativ sker på kundens egen risk). Vi makulerar order och betalning om beställning överstiger mått för brevfrakt.max storlek (L240xB240xH30mm).Endast privatkunder kan välja detta alternativ.En avgift 50:- till närmaste postkontor ingår.
Om varan inte levererats inom 7 dagar tag kontakt med kundservice.Tel 070-7435432 Mån-Fre 10-19.30 Lör 11-16 
Alla leveranser med DHL  som kommer i retur(ej uthämtade varor på Dhl servicepoint)debiterar vi 300 kronor oavsett varans värde för att täcka våra hanteringskostnader vid ej uthämtade paket.Paketet kan skickas på nytt om kunden önskar det, dock ska kunden betala fraktkostnader igen samt hanteringskostnader på 300 kr. Vill inte kunden att paketet skickas på nytt, är denne skyldig att betala första försändelsens fraktkostnad samt hanteringskostnaden.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT

Vi tillämpar distansavtalslagen som garanterar dig som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning. Ångerrätten gäller inom 14 dagar från det att varorna mottagits..(detta gäller ej företag)
Om Du ångrar Ditt köp och skickar tillbaka hela ordern betalar vi tillbaka det belopp Du betalat för varan.Vid utnyttjande av ångerrätten tar vi en returavgift på 25%  för att täcka våra hanteringskostnader (fakturering, paketering, emballage, kreditering, lagerhantering, ev. returfrakt till tillverkare m.m).Maximalt 100:- Sek.
Om förpackning är bruten,använd eller endast en del av orden returneras drar vi av kostnaden för den varan med minimum 10% av varans kostnad  till maxavgift 100% av varans kostnad.Kostnaden för eventuell returfrakt står kunden själv för.Detta gäller även om varan är skadad eller felaktig.Vi återbetalar returfrakten till kunden efter att vi har konstaterat skadan eller felet.

Transportskada skall anmälas till fraktbolaget eller till kundservice vid mottagandet av varan.

RETURER

Packa returvaran väl och återsänd den som Postorder-Kundretur, inte mot postförskott eller efterkrav. Ange returnummer som du får av vår kundtjänst.Retur- och bytesrätt gäller ej för varor som böcker, hygienvaror,underkläder,cd-skivor,videofilm som ej plomberats.Om du är osäker på en vara be kundservice plombera varan så har du full returätt.När en vara returneras till oss så får Du som kund bekosta returfrakten. För garantiärenden eller av oss fellevererade varor återbetalas returfrakten  på önskat bankkonto. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för Dig.

Ovanstående villkor accepteras av dig när du ingår avtal om köp av varor i vår Internetshop
Kundservice Öppettider

Mån - Fre 10-19.30 
Lör 11 - 16 
Söndag/Helgdag Stängt
  

Tel +46 707435432

Juli månad  Mån - Fre 10-18  Lör-Sön Stängt.
V.28 stängt pågår underhåll/reparationer i butiken.
Order v.28=lev v.29. 

E-mail [email protected] 

Vi sänder svar på Er förfrågan senast inom 5 - 30 min efter mottagande av Ert e-mail.
Handelshuset.se   Tulegatan 20  11353 Stockholm  Gustavsbergs Handelshus AB  Org.nr 5564716255 Bankgiro 311-6480