Frakt & Returer

Frakt DHL  85:- Sek 0-20kg(på fraktkänsliga/skrymmande varor tillkommer extra fraktavgift 30-35:-

som framgår vid beställning)Fri frakt vid order överstigande 500:- exlusive extra fraktavgift.

Brevfrakt stl max (L24xB24xH3cm) 27-59:- Sek 0-500gr *(enligt särskilda villkor)

Frakt till Företag som mottagare tillkommer Rek avgift + postens viktavgift för inrikes paket. 

Leveranser sker till utlämningsställe som är anslutet till Dhl. Vi scannar och sänder Er order till Er e-mail vid leverans.Du får från Dhl sms eller e-mail samma dag som paketet anländer till Dhl servicepoint.För att kontakta Er per sms,e-mail uppger vi  Era lämnade uppgifter på e-mail och telefon.Om lämnade uppgifter är felaktiga är kunden ansvarig för eventuella retur/hanteringskostnader.(Paket 21kg eller mer måste hämtas i vår fysiska butik). I normala fall är paketet framme inom 2 - 7 arbetsdagar. Paketet måste hämtas från en närliggande Dhl service point.Närliggande tobaksaffär, bensinstation, livsmedelsbutik m.m.Vid användade av vår brevfrakt med godkännande av särskilda  villkor sänds varan direkt till uppgiven adress.Endast mail bekräftelse på att varan sänts.
*(särskilda villkor   Vi erbjuder brevfrakt för varor som kan sändas med brev (0-500gr). Om du väljer vår brevfrakt kan vi inte hållas ansvariga för om leveransen inte kommer fram.Brevet är ej spårbart. Ersättning för frakt och vara görs inte, val av detta fraktalternativ sker på kundens egen risk). Vi makulerar order och betalning om beställning överstiger mått för brevfrakt.
Endast privatkunder kan välja detta alternativ.

Alla leveranser med DHL  som kommer i retur(ej uthämtade varor på Dhl servicepoint) tar vi en avgift på 350:-Sek.Om man önskar att sända åter beställda varor minskar vi avgiften till 250:-Sek. OBS!! Om besked om uppdate på Er order inkommit till Er e-mail  och leverans  uteblivit efter 7 dagar tag kontakt med oss. Varorna returneras efter 14 dagar.

ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT

Vi tillämpar distansavtalslagen som garanterar dig som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning. Ångerrätten gäller inom 14 dagar från det att varorna mottagits..(detta gäller ej företag)
Om Du ångrar Ditt köp och skickar tillbaka hela ordern betalar vi tillbaka det belopp Du betalat för varan.Vid utnyttjande av ångerrätten tar vi en returavgift på 25%  för att täcka våra hanteringskostnader (fakturering, paketering, emballage, kreditering, lagerhantering, ev. returfrakt till tillverkare m.m).Maximalt 100:- Sek.
Om förpackning är bruten,använd eller endast en del av orden returneras drar vi av kostnaden för den varan med minimum 10% av varans kostnad  till maxavgift 100% av varans kostnad.Kostnaden för eventuell returfrakt står kunden själv för.

RETURER

Packa returvaran väl och återsänd den som Postorder-Kundretur, inte mot postförskott eller efterkrav. Ange returnummer som du får av vår kundtjänst.Retur- och bytesrätt gäller ej för varor som böcker, hygienvaror,underkläder,cd-skivor,videofilm som ej plomberats.Om du är osäker på en vara be kundservice plombera varan så har du full returätt.När en vara returneras till oss så får Du som kund bekosta returfrakten. För garantiärenden eller av oss fellevererade varor återbetalas returfrakten  på önskat bankkonto. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för Dig.

Ovanstående villkor accepteras av dig när du ingår avtal om köp av varor i vår Internetshop
Kundservice Öppettider
Mån - Fre 10-19.30 
Lör 11 - 16 
Helgdag Stängt
  

Tel +46 8 6539358
Juli månad  Mån - Fre 10-18  Lör-Sön Stängt.
V.28 stängt pågår underhåll/reparationer i butiken.
Order v.28=lev v.29. 
E-mail info@handelshuset.se 
Vi sänder svar på Er förfrågan senast 24 tim efter mottagande av Ert e-mail.
Handelshuset.se   Tulegatan 20  11353 Stockholm   Org.nr 5564716255